E (aproape) ziua mea și mă cutremur

Bucurestiul si inca vreo cateva zone s-au cutremurat azi cam cu 5 grade pe scara Richter, motiv pentru Realitatea TV sa se dea in stamba si sa faca din tantar armasar. Mai precis,  dintr-un cutremur mic si fara victime sau pagube, un motiv de a ne tine ore in sir pe postul lor,  cu voci voit panicarde si legaturi telefonice cu doamne care ne spun cum au reactionat curcanii si patrupedele din curte cand au sâmtit seismul.

Basca Paunescu, aflat in studio in timpul seismului (ce timing, domnule!) si care (normal!) a scris o poezie cu ocazia evenimentului.

Si continunad linia otevista, Corina Dragotescu ne anunta ca vai! cutremurul e cu doua zile inainte de ziua ei de nastere si ca asta precis trebuie sa insemne ceva. Ba chiar si in preajma zilei aniversare a fiicei celei mici a Presedintelui – forteaza d-na Dragotescu nota, deci, iata, nu se poate sa nu insemne asta nimic. Inseamna, ooo, inseamna. Si anume ca ai pitici pe creier, stimata doamna!

Sa ta vad cum te inverzesti de invidie  ca, sâc! cutremurul a fost cu doar O ZI inainte de ziua mea. Si in plus, daca vrei sa stii si sa-ti rozi unghiile de ciuda, Cernobilul a fost chiar de ziua mea! Eeee? Ce mai zici acum, ai?

Advertisements

~ by daias on April 25, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: